Brädspel & Magic

QueerCon kommer att ha ett stort utbud av både brädspel och kortspel, samt möjlighet att få provspela nya spel och träffa skaparna bakom.

Spelutlåningen

Plats: Infodisken & Entrén

QueerCon kommer att ha ett stort bibliotek av lånespel som finns tillgängliga på plats. Vi kommer i år att erbjuda två spelutlåningar: en i Entrén på plan 1 som kommer att ha mindre och mer sociala spel och i Infodisken på plan 3 med större brädspel. Flera spelbord kommer att finnas utplacerade runtom på konventet, där du lätt kan sitta och spela. Spelen lånas mot en enkel pant och denna återfås vid återlämning.

Du är såklart också välkommen att ta med egna spel att spela.

Magic-rummet

Plats: Ölmamsellen

I detta rum kommer det att spelas kortspelet Magic: The Gathering under hela QueerCon. Vi kommer ha flera spelbord igång under konventet och flera saker som händer. Det kommer vara allt från att få möjlighet att prova på Magic till turneringar.

Träffa spelskapare i Artist Alley

Plats: Korksvarvaren

I vår Artist Alley kommer vi också ha möjlighet att provspela flera olika brädspel spel och dessutom får träffa skaparna bakom dem. Alla spelen är självklart skapade av queera skapare. Om du gillar dem kommer flera av dem också att finnas till salu om du vill köpa dem!