Spelträffarna Queer and Nerdy

Queer & Nerdy är öppna spelevent med fokus på HBTQ+ personer som hålls av föreningen QueerNördarna. Där spelas spel av alla dess slag fritt, med fokus på brädspel och rollspel. Eventen är öppna efter en drop-in modell och man kan lätt hitta spelgrupper på plats. Vi söker dig som tycker om brädspel, TV-spel, rollspel, lajv, cosplay och/eller bara vill hänga med queera nördar. Eventet är gratis och öppet för alla och har fritt inträde. Målgruppen är främst HBTQ+ folk av alla kön och i alla åldrar.

Alla våra Queer & Nerdy events läggs upp här och på vår Facebook-sida.

Praktiskt

Queer & Nerdy är spelträffar för spel i nästan alla dess former. Oftast spelas det rollspel i något rum och bräd- och kortspel i andra. Dessutom har vi tillgång till ett Playstation 2 med projektor och en handkontroll, om du vill spela något på den så får du gärna ta med ett spel och kanske en extra handkontroll.

Tid: Eventen håller på 18 till midnatt (minst). Det är helt ok att droppa in under kvällen eller att gå tidigare, men det uppskattas naturligtvis om du försöker avsluta partiet du spelar först.

Egna spel: Om du har spel som du gärna vill spela så går det bra att ta med dem. Utöver medlemmars medhavda spel så har vi tillgång till Sveroks spelbibliotek.

Mat: Lokalen har kök och mikrovågsugn om du vill ta med dig mat. Observera dock att lokalen har totalt nötförbud! Dessutom kör vi gemensamt fika vid 21:15. Vi bjuder på kaffe eller te, vill du ha fikabröd så tar vi 10 kr för det. Fika betalas med kontanter eller kort.

Vägbeskrivning från tunnelbanan i Kristineberg